Over ons

Van hard werken in een klein verblijf

Naar prachtig internationaal e-commerce bedrijf

Ooit als klein bedrijf begonnen tijdens het hoogtepunt van de internetbubbel in 2002, maar inmiddels uitgegroeid tot een bekende internationale speler op de e-commerce markt. Wat we hebben bereikt hebben we onder meer te danken aan onze enorme drang naar perfectie en een super goede klantrelatie; contact met jou als klant heeft onze hoge prioriteit. Daarnaast zijn we echte puristen en dat is terug te zien in de kwaliteit, snelheid en stabiliteit van onze oplossingen.

We hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van websites, webshops en maatwerkoplossingen in de breedste zin van het woord.  Inmiddels bedienen we meer dan 1000 actieve klanten over de hele wereld: van Nederland tot Amerika, van Duitsland tot Saudi Arabië.

 

Wat we precies doen?

Vrij simpel: design en techniek! Van een koppeling met je leverancier en overige technische koppeligen tot compleet design of aanpassingen aan je design, tot een e-mailmarketingcampagne. You name it, zolang het web-gerelateerd is. Wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt.

 

Lightspeed professionals

Inmiddels zijn we lange tijd officieel partner van Lightspeed en zijn we de enige partij die zowel technische koppelingen én prachtige designs op hoog niveau kan realiseren. Wat lang geleden begon met een app in de Lightspeed eCom app store is inmiddels uitgegroeid tot een groot portfolio van koppelingen met leveranciers, extra functionaliteit en prachtige designs.

© 2019 Dyvelopment - Algemene voorwaarden
Dyvelopment wordt beoordeeld met een 9.6 /10 over 38 beoordelingen