Lightspeed eCommerce

Officieel partner

En dé Lightspeed eCom specialist

Wij zijn officieel Lightspeed eCommerce partner en weten precies hoe we jouw wensen kunnen vertalen naar een oplossing voor je webshop.

Wil je een webshop beginnen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen je helpen met het opzetten van een webshop, een design voor je ontwerpen en speciale functionaliteiten voor je implementeren. Samen maken we je shop een succes.

Of heb je al een webshop?

Wil je aanpassingen in het design van je Lightspeed shop? Een koppeling met je leverancier? Een geheel nieuw ontwerp? Of een andere maatwerkaanpassing? Wij kunnen je helpen op elk gebied van Lightspeed eCom.

Hoe kunnen we samenwerken?

Opzetten van je Lightspeed eCom webshop

Wij helpen je met het opzetten en inrichten van je Lightspeed webshop. Van design tot techniek, van A tot Z. Samen kijken we hoe we je wensen om kunnen zetten naar een prachtige snelle webshop waarbij conversie het belangrijkste speerpunt is. Heb je al een logo en huisstijl? Of moeten we vanaf scratch beginnen? Geen probleem, wij ontzorgen je geheel.

 

Contact opnemen

Technische oplossingen

Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van je voorraadbeheer, het automatisch doorsturen van orders naar je leverancier of een complete productsynchronisatie waardoor je gehele catalog altijd up-to-date is!
Omdat wij echte Lightspeed specialisten zijn kunnen we voor elk technisch vraagstuk met een prachtige oplossing komen

 

Contact opnemen

Design en maatwerk

Wil je graag een eigen draai geven aan je Lightspeed eCom design? Of wil je een geheel design op maat laten ontwerpen? Van kleine aanpassingen aan je design, tot extra functionaliteiten toevoegen. Wij kunnen het allemaal en zorgen dat je shop als een zonnetje draait.

 

Contact opnemen

e-commerce specialisten

Conversieverhogende oplossingen, automatiseren van handelingen, ontwikkelen van maatwerk koppelingen of extra functionaliteit. Wij helpen jou met het opzetten van een succesvolle webshop.

development & maatwerk

Naast het omzetten van een design naar een website of webshop ontwikkelen we ook koppelingen met leveranciers, kassasystemen en overig maatwerk. Automatiseren is het sleutelwoord en zorgt dat jij je weer kan richten op het ondernemen.

design & conversie

Wij weten precies hoe we jouw ontwerp conversieverhogend maken en hoe we het je bezoeker makkelijk maken. Van websites tot webshops. Van kleine aanpassingen in je huidige design tot complete maatwerkdesigns en e-mailmarketingcampagnes.

Kleine samenvatting

Een kleine selectie van grote klanten die gebruikmaken van onze oplossingen

Let’s connect!

Overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken hoe we je precies kunnen helpen

© 2019 Dyvelopment - Algemene voorwaarden
Dyvelopment wordt beoordeeld met een 9.6 /10 over 38 beoordelingen