Lightspeed maatwerk

Van een koppeling met je leverancier

Tot een complete maatwerkshop

Aanpassingen of extra functionaliteit voor je Lightspeed eCom shop? Van simpele aanpassingen tot complexe oplossingen. Wij kunnen álles.

Extra functionaliteit?

Lightspeed is een geweldig platform, maar elke klant heeft zijn individuele wensen. We zijn gespecialiseerd in het maatwerk voor jouw Lightspeed shop en kunnen al jouw wensen realiseren. Een geavanceerde zoekmodule voor printers, motoronderdelen of andere complexe producten? Een aangepast design? You name it, wij realiseren het voor je.

Of een koppeling met …?

Het automatiseren van tijdrovende processen is onze dagelijkse kost. Een koppeling met je (dropship)leverancier of fulfilment partij? Automatisch producten inlezen en synchroniseren van voorraad en productdata? Wij zorgen ervoor dat jij je weer kan richten op het ondernemen.

Onze Lightspeed eCom apps

Naast het maatwerk dat we voor onze klanten ontwikkelen hebben we ook een aantal kant-en-klaar oplossingen voor Lightspeed. Denk aan koppelingen met leveranciers, of handige apps om je conversie te verhogen.

Order 2 Suppliers

Onze order 2 Suppliers app zorgt ervoor dat orders direct naar je leverancier worden gemaild nadat de klant de bestelling heeft betaald. Handig als je dropshipper bent en het orderproces wil automatiseren!

 

Open in de App Store

DROBBS | Dropshipspecialist.nl

DROBBS (onderdeel van Happy Home Products) is een dropshipleverancier die een breed scala aan producten levert. In samenwerking met hen hebben we een app voor het Lightspeed eCom platform ontwikkeld waardoor de producten altijd up-to-date worden gehouden en waarmee orders automatisch worden verstuurd. Op die manier wordt dropshippen met DROBBS wel érg makkelijk gemaakt!

 

Open in de App Store

Conversion Popups

Je conversie boosten en klantenbinding versterken maken we extra makkelijk. Met onze Conversion Popups app tover je in een paar minuten een prachtige popup in elkaar, waarbij je klanten onder andere beloont met een persoonlijke kortingscode wanneer ze zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Hoe veel korting? Dat stel je allemaal eenvoudig zelf in.

 

Open in de App Store

Complies IT groothandel

Waar DROBBS zich richt op alles in en rondom het huis, is Complies een groothandel in IT-producten. Van printers tot computers, van hardeschijven tot moederborden. Ook met deze dropshipleverancier hebben we een handige koppeling voor Lightspeed. Je producten worden altijd up-to-date gehouden en de orders worden automatisch naar Complies doorgestuurd!

 

Open in de App Store

© 2019 Dyvelopment - Algemene voorwaarden
Dyvelopment wordt beoordeeld met een 9.6 /10 over 38 beoordelingen