Impressies

Prachtige websites en webshops

Een kleine greep uit onze samenwerkingen en oplossingen

Ze noemen ons niet voor niets de CoolBlue van de IT-dienstverlening. Snel schakelen en contact met jou als klant heeft onze hoogste prioriteit. En oja, kwalitatief ongeëvenaard.

Kleine selectie van grote klanten

Onze Lightspeed eCom apps

Order 2 Suppliers

Onze order 2 Suppliers app zorgt ervoor dat orders direct naar je leverancier worden gemaild nadat de klant de bestelling heeft betaald. Handig als je dropshipper bent en het orderproces wil automatiseren!

 

Open in de App Store

DROBBS | Dropshipspecialist.nl

DROBBS (onderdeel van Happy Home Products) is een dropshipleverancier die een breed scala aan producten levert. In samenwerking met hen hebben we een app voor het Lightspeed eCom platform ontwikkeld waardoor de producten altijd up-to-date worden gehouden en waarmee orders automatisch worden verstuurd. Op die manier wordt dropshippen met DROBBS wel érg makkelijk gemaakt!

 

Open in de App Store

Conversion Popups

Je conversie boosten en klantenbinding versterken maken we extra makkelijk. Met onze Conversion Popups app tover je in een paar minuten een prachtige popup in elkaar, waarbij je klanten onder andere beloont met een persoonlijke kortingscode wanneer ze zich aanmelden voor je nieuwsbrief. Hoe veel korting? Dat stel je allemaal eenvoudig zelf in.

 

Open in de App Store

Complies IT groothandel

Waar DROBBS zich richt op alles in en rondom het huis, is Complies een groothandel in IT-product. Van printers tot computers, van hardeschijven tot moederborden. Ook met deze dropshipleverancier hebben we een handige koppeling voor Lightspeed. Je producten worden altijd up-to-date gehouden en de orders worden automatisch naar Complies doorgestuurd!

 

Open in de App Store

© 2020 Dyvelopment - Algemene voorwaarden
Dyvelopment wordt beoordeeld met een 9.6 /10 over 38 beoordelingen